LKL 2022 – Noc na Karlštejně (Obora/Tylovo divadlo)

LKL 2022 – Noc na Karlštejně (Obora/Tylovo divadlo)

28.ročník hudebně dramatického festivalu Lomnické kulturní léto 2022.

Předprodej na páteční představení Noci na Karlštejně je již ukončen!

Ale nebojte, vstupenky bude možné zakoupit od 19 hod. přímo na místě konání akce. Budou připraveny jak další místa k sezení, tak bude vyhrazen prostor i pro Vaše osobní židličky či deky. Parkování bude možné na místě, které využívá koupaliště. Občerstvení během akce zajišťuje www.lomnickepivo.cz.

Zdeněk Podskalský, Karel Svoboda a Jiří Štaidl.

Výpravný historický muzikál s dnes již legendárními hity Karla Svobody.

Účinkuje: Divadelní spolek J. K. Tyl Lomnice nad Popelkou ve spolupráci se ZLOM, z. s., režie: Veronika Sádková, hudební režie: Pavel Hrdina.

Místo konání: Obora u Lomnice nad Popelkou (v případě nepřízně počasí Tylovo divadlo).

Prodej vstupenek od pondělí 13. června v 9 hodin – on-line na www.divadlo.kislomnice.cz, přímo v Turistickém informačním centru (po–pá 9–18 hodin, so 8–11 hodin; lze platit kartou). Rezervace vstupenek nejsou možné. Informace o odběru vstupenek na fakturu na základě objednávky na tel. 739 568 347 či 733 737 595.

Upozornění: Prodej vstupenek bude vždy pozastaven den před konáním akce ve 12 hodin (u pondělní akce v sobotu), doprodej volných míst, pokud budou k dispozici, na místě před začátkem akce.

Místa k sezení v Oboře jsou číslovaná (stejně jako místa v přízemí v Tylově divadle). V případě, že se dojde z důvodu nepřízně počasí k přesunu pořadu do Tylova divadla, bude před začátkem akce zahájen v pokladně prodej vstupenek do loží a na balkón.

Délka akce: 90 minut

Informace o akci a jejím konání